Haber Detay

 
aracbakim.jpg
Apr 13, 2021

Filo Kiralamada Araç Bakımı & Kontrolleri


SEYYARE FİLO KİRALAMA ve grup şirketi DA VİNCİ RENT A CAR /günlük araç kiralama şirketlerinin araç parkı daima en yeni araçlardan oluşur.

Category: Turkish
Posted by: seyyareuser

SEYYARE FİLO KİRALAMA ve grup şirketi DA VİNCİ RENT A CAR /günlük araç kiralama şirketlerinin araç parkı daima en yeni araçlardan oluşur.

SEYYARE OTOMOTİV A.Ş ve grup şirketi DA VİNCİ OTOMOTİV A.Ş.nin filo kiralama/ uzun dönem araç kiralama/rent a car , günlük araç kiralama yaptığı araçlar ; km/zaman standartları özenle takip edilerek düzenli bakımı yapılan araçlardır. SEYYARE OTOMOTİV A.Ş ve grup şirketi DA VİNCİ OTOMOTİV A.Ş.nin uzman teknik kadrosu araçların bakım periyotlarını ve araç gereksinimlerinin gerektirdiği işlerin yapılmasını büyük titizlikle takip ederler.

Tüm bu titizliğimizin karşılığı ; filo kiralama/ uzun dönem araç kiralama/rent a car , günlük araç kiralama yaptığımız  araçları kiralayan müşterilerimizin memnuniyetidir. ; Bunun için Ankara, İstanbul, Konya ,Bursa ,Eskişehir ,Antalya Burdur, Çanakkale , Stockholm Almanya, Fransa gibi müşterilerimizin olduğu  bölgelerde  Filo kiralama/Filo araç ve binek araç kiralama ihtiyaçları için SEYYARE FİLO KİRALAMA ve grup şirketi DA VİNCİ RENT A CAR /günlük araç kiralama şirketlerini tercih eden değerli müşterilerimizin memnuniyeti titizliğimizin en büyük ödülü olmuştur.