Haber Detay

 
blog10.jpg
Feb 18, 2021

Şirket Olarak Neden Araç Kiralamalısınız?


Birçok şirket hala araç kiralama konusunda kararsız kalabiliyor. Diğer tarafta ise bizim yüzlerce müşterimiz araç kiralama ile daha güçlü bir bilançoya sahip olmanın ve risklerini aza indirmenin avantajlarını yaşıyorlar.

Category: Turkish
Posted by: seyyareuser

Birçok şirket hala araç kiralama konusunda kararsız kalabiliyor. Diğer tarafta ise bizim yüzlerce müşterimiz araç kiralama ile daha güçlü bir bilançoya sahip olmanın ve risklerini aza indirmenin avantajlarını yaşıyorlar.

Siz de şirketiniz için araç kiralamayı değerlendirip, birçok konu da kolaylığa kavuşabilirsiniz.

Neden araç kiralamalısınız? İşte sizin için derlediğimiz birkaç sebep:

Araç muayene ücreti ödemezsiniz.
 Araç vergisi ödemezsiniz.
 Sigorta ücreti ödemezsiniz.
 Alım-satım işlemleri için vakit kaybetmediğiniz gibi, ruhsat giderleri vb. ücretler de ödemezsiniz.
 Araç satın alırken ödediğiniz tutarı kiralamaya eşitlediğinizde kiralama, birçok gider ve masraftan muaf olacağınız için daha avantajlıdır.
 Gider olarak gösterebilirsiniz. Kanuna göre araç kiralama bedeli ticari veya kurum kazançlarından düşülerek indirim konusu olabilir.
 MTV, ÖTV gibi vergileri ödemek zorunda kalmazsınız.
 Eğer araç alırken kredi çekme durumunda kalırsanız, ödeyeceğiniz faiz oranı da sizin için bir zarar kalemidir. Uzun dönem kiralamada, faiz veya kur değişikliğine bağlı fiyat değişikliği yapılıp müşteri mağdur edilmez.
 Servis ücreti ödemezsiniz.
 Kış lastiği için ücret ödemezsiniz. Bunlar bizim tarafımızdan karşılanır.
 Kira süreciniz dolunca ihtiyaçlarınıza göre başka bir araç seçebilirsiniz.
 Yapılan KM’ye bağlı aracın değer kaybetmesi durumu olmaz.
 Kaza veya arıza durumunda hemen yedek araç sağlanır. İş akışınız bozulmaz.
 Araba ile karşılaşabileceğiniz her problemde, problemi çözmek için bekleyen tecrübeli servis elemanları hazır olur, siz bu işler ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.
 Uygun ödeme ve taksitlendirme ile firma bütçesine zorlama yapılmaz.
İşin özünde araç satın almak, çoğu zaman masraflı ve ekstra bir operasyonel yük getiren bir girişimdir. Şirketinizin sermayesini arabalara bağlamak yerine kiralama sistemine yönelerek, kaynaklarınızı kendi sektörünüzde, çok daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bu yüzden sizleri de, çok geniş müşteri kitlesine sahip olan SEYYARE FİLO ARAÇ KİRALAMA Şirketimizin bir parçası olmaya davet ediyoruz. Size sunacağımız, uygun fiyat teklifleri, güvenli ve kaliteli hizmet ile tanıştıktan sonra araç kiralamak şirketiniz için vazgeçilmez olacaktır.