Haber Detay

 
blog9.jpg
Feb 17, 2021

Neden Seyyare Otomotiv?


Kurumsal araç kiralama şirketleri arasından oldukça başarılı hizmetleri ile öne çıkan Seyyare Otomotiv'i seçmeniz için birçok neden bulunmaktadır.

Category: Turkish
Posted by: seyyareuser

Kurumsal araç kiralama şirketleri arasından oldukça başarılı hizmetleri ile öne çıkan Seyyare Otomotiv'i seçmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kurumsal filo araç kiralama yapmak isteyen şirketlerin bu özel firmayı seçmesi için en önemli nedenler aşağıda sıralanmıştır...
1-Yüksek Müşteri Memnuniyeti!
Kurumsal filo araç kiralama hizmetleri ile adından çokça söz ettirmeyi başaran Seyyare Otomotiv'de ticari kaygılar geri plana atıldığı için yüksek bir müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır.
2-Güvenilir ve Hızlı Kurumsal Filo Araç Kiralama!
Şirketler için en önemli detaylardan bir tanesi de güvenilir bir kurumsal filo araç kiralama firması bulmaktır. İş akışı içerisinde herhangi bir sorunla karşılaşmak istemeyen şirketlerin ilk tercihi hızlı ve güvenilir çözümler sunan Seyyare Otomotiv olmuştur.
3-Yüksek Kalitede Danışmanlık Hizmeti!
Yıllık ve aylık araç kiralama birtakım stratejiler doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Sizlere oldukça yüksek kalitede danışmanlık hizmetleri sunan Seyyare Otomotiv uzmanları tecrübelerine dayanarak ihtiyaçlarınıza en uygun araçları makul fiyatlar ile kiralayabilmenize olanak tanımaktadır.
4-7/24 Yol Yardım Hizmeti!
Kurumsal araç kiralama şirketleri arasından 7/24 yol yardım hizmeti sunması ile ayrışan Seyyare Otomotiv, diğer kurumsal filo araç kiralama firmalarının aksine sözde değil icraatları ile ön plana çıkmaktadır. Verilen 7/24 yol yardım hizmeti de bunun en önemli göstergeleri arasında yer almaktadır.
5- Geniş Kapsamlı Sigorta!
Yıllık veya aylık araç kiralama için akla gelen ilk firmalardan bir tanesi olan Seyyare Otomotiv'in en önemli farklarından bir tanesi de geniş kapsamlı bir sigorta hizmeti sunmasıdır. Bu sayede hizmet aldığınız sırada oluşabilecek risklerden etkilenmeniz aynı doğrultuda azalacaktır.
6-Periyodik Bakım!
Kurumsal filo araç kiralama firmalarının üzerinde durmadığı ve insan hayatını tehlikeye atan durumların başında araçların düzenli bir şekilde periyodik bakımlarının yaptırılmaması gelmektedir. Düzenli bir şekilde araçlarına periyodik bakımlar yaptırması ile ön plana çıkan Seyyare Otomotiv, güvenli bir sürüş gerçekleştirebilmeniz için tüm detayları düşünülmüş kapsamlı bakımlar gerçekleştirmektedir.
7- Yılın 365 Günü Uygun Fiyatlar!
Sıklıkla belirtmiş olduğumuz gibi ticari kaygıların bir kenara bırakıldığı, tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaların yürütüldüğü Seyyare Otomotiv aracılığı ile kurumsal filo araç kiralama hizmetlerinden oldukça makul fiyat avantajları ile yararlanabilirsiniz. Yıllık ve Aylık araç kiralama fiyatları ile ilgili size özel fiyat teklifleri almak için 0312 442 36 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz...